Elite Park Avenue Hotel


boka hotell nära ScandinaviumFyrstjärniga Elite Park Avenue Hotel i Göteborg ligger mitt på stadens paradgata, Avenyn, och du har gångavstånd till de flesta av stadens centrala sevärdheter och attraktioner. Det faktum att hotellet ingår i kedjan Elite Hotels gör att du kan förvänta dig en servicegrad utöver det vanliga. Din upplevelse börjar direkt i lobbyn, som är en mycket imponerande plats.

Elite Park Avenue Hotel är ett anrikt hotell som faktiskt kan ståta med något unikt i Sverige. Hotellet var nämligen det första att installera badrum i alla rum! Idag omfattar hotellet två byggnader, varav den ena uppfördes redan 1950. Sedan det året har Park Avenue varit ett av de främsta hotellen för både affärsresenärer och turister i Göteborg.hotell nära Scandinavium

Hotellet har sammanlagt 317 rum, alla inredda i en klassisk skandinavisk hotellstil med ljusa golv och väggar, möbler i svala färger och stora ljusinsläpp. Bekvämligheterna är många även i enkelrummen. Minibar, kabel-TV och vattenkokare är standard. För ett enkelt och prisvärt boende väljer du ett enkelrum. För en mer exklusiv hotellvistelse har du både deluxerum och sviter att välja mellan.

Inget hotell i kedjan Elite Hotels är komplett utan en relaxavdelning och en eller flera högklassiga restauranger. Relaxavdelningen omfattar gym, pool och bastur. Restaurangerna är tre till antalet. Park Aveny Café är en restaurang där musiklivet är i fokus och där maten är en skön mix av fransk och svensk kokkonst. Här kan du till exempel njuta av en fantastisk pasta med ett utsökt glas vin. De andra två restaurangerna är Bishop’s Arms, som serverar en pubmeny, och Locatelli, som serverar en internationell meny.

Klicka här för att se fler hotell nära Scandinavium.